دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
طر تهیه کیک شکلات |
 |
مواد لازم
۲۷۵ گرم شكلات تلخ (۶۰درصد)
- ۲۵ گرم شكلات تلخ برای تزئین
- ۱۷۰ گرم شیر تغلیظ شده
- ۳۰۰ گرم بیسكویت سبوس دار (دیجستیو)
- ۱۲۵ گرم مغز فندق بوداده.
طرز تهیه
شكلات را با حرارت دادن در مایكروفر یا به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب كنید و شیر تغلیظ شده را با شكلات مخلوط كنید. مغز فندق و بیسكویت ها را خرد كنید. قطعات فندق و بیسكویت را به مخلوط شكلات اضافه كنید. این مخلوط را در یك قالب مستطیل شكل مخصوص كیك صبحانه بریزید و در یخچال قرار دهید تا یك شب بماند. پس از اینكه شكلات كاملاً سفت شد آن را از قالب خارج كنید و به صورت برش های باریك ببرید. شكلاتی كه برای تزئین كنار گذاشته بودید رنده كنید و رنده شكلات را روی كیك شكلات بریده شده بریزید و سرو نمایید.
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|